Tuesday, November 19, 2013

40 de zile magice pana la Craciun- Ziua 5- Table runner

Adica un fel de fata de masa lunguiata, care "fuge" pe masa, de la un capat la altul...Mi-am tot batut capul cum sa traduc acest termen in romana, habar nu am, asa ca il las cum e, in engleza.
 Ideea este ca am vrut ca cos o fata de masa mica si vesela, pentru masuta din sufragerie. Am vrut putin patchwork (dar nu prea mult), ceva fetru, fooaaarte putin quilting si un design simplu. Asa ca am dat o raita prin resturile de materiale, am desenat un om de zapada si un brad (am un talent la desen...de groaza! Daria ma intrece de o suta de ori, dar m-am ambitionat sa rezolv toata treba singura).
Si a iesit asta:
Am pus cele doua tipare in asa fel incat din oricare parte a masutei ai privi, sa vezi ceva cu fata la tine, sa nu te simti nebagat in seama :)

Se face foarte repede si usor, si e potrivit si pentru un cadou mai special pentru cei dragi.
Si pe masuta arata cam asa:
Daria a fost incantata, desi mi-a facut observatie ca oamenii de zapada au doar o mana (asa o fi oare???). Abia asteapta 1 Decembrie, sa punem fata de masa cea noua, si deasupra ei o farfurie mare cu fursecuri de Craciun (facute in avans doar asa, de proba!).

No comments:

Post a Comment

Wyatt, a brave little boy, exploring the woods

It's been a long time since I posted here- in my defence, my dolls were very demanding, they took turns with my daughters, to keep me bu...