Friday, February 7, 2014

Rapunzel, coboara-ti parul....

Cui nu-i plac printesele? E o intrebare retorica, nu raspundeti...:)

Azi v-o prezint pe Rapunzel, cu-ale ei bucle aurii. A fost o placere sa lucrez la ea, si desi am avut emotii ca greutatea parului ii va trage capul pe spate, nu a fost asa. Parul este usor si moale, si m-am trezit jucandu-ma singura, pieptanand-o in fel si chip...
"Rapunzel, coboara-ti paaaaruuul...."
 "Unde esti, Gheorghita? Nu te zaresc..."
 (ca o paranteza, ati vazut filmul "Tangled"? Ma amuza grozav cum au tradus numele adevarat al ...hm, eroului principal masculin: Gheorghe PapaGheorghe. Mi se pare genial.)

Rapunzel este o papusa tip Waldorf, de aproximativ 40 cm. Are picioarele flexibile, putand sta in fundulet, si talpi bine conturate, numai bune de incaltat in botosei. Fata este brodata manual, iar parul poate fi coafat dupa placul inimii.
 Si desi sunt adepta hainutelor din bumbac pentru papusi, nu m-am putut abtine sa nu-i croiesc o rochita din tafta, brodata manual, cum ii sade bine unei printese. Daca-i bal, bal sa fie :)Rapunzel este disponibila pentru vanzare.
Pret: 120 RON.

2 comments:

  1. Acum va trebui sa ii faci si un Fat-FRumos, la asa par frumos,se cere! E minunata!

    ReplyDelete
  2. Aoleo, la Fat-Frumos nu m-am gandit! :)
    Ma bucur ca iti place!

    ReplyDelete

Princess Ella and a day of spring / Printesa Ella si o zi de primavara

So spring is finnally here- with nice sunny days, fresh air and lovely flowers. I've always loved spring- the sun gives me energy and e...