Saturday, November 23, 2013

40 de zile magice pana la Craciun- Ziua 8 & 9 - Surpriza

Stiu, am intarziat cu Ziua 8, dar nu pentru ca nu a fost magica, ci pentru ca a fost prea plina de magie...:).
Subiectul zilei era croirea unei rochite pentru papusi(doar si papusile noastre au nevoie de hainute noi de Craciun). Ne hotarasem la material, gasisem si modelul, dar aveam o mare dilema (mai mult Daria decat mine, dar nu puteam sa trec peste dilema ei, nu?) Care papusa va primi noua rochita? Prima propunere a fost din start respinsa (de reaua de mine, bineinteles): "Hai sa facem rochite pentru toate papusile, mami!"....!!! A doua propunere, timida, ce-i drept (doar venea din partea mea, si nu eu sunt guru papusilor din casa noastra), a fost la fel de categoric respinsa: "Nu vreau pentru Amelie, Amelie nu vrea sa se schimbe de rochita ei!" Cine sunt eu, sa o contrazic pe Amelie?

Si uite asa a aparut ideea castigatoare: facem o noua papusa, si ii facem ei rochita de Craciun :).
Asa ca intelegeti de ce ieri nu am avut timp de poze si blogareala...proiectul meu de 30 de minute s-a umflat si s-a trasnformat intr-unul de multe, multe ore...asa ca azi va prezint o postare 2 in unul (ca deja binecunoscutele sampoane, creme, balsamuri si alte cosmetice ce ne invadeaza din reclame): Bebe Ema si rochita ei cea noua.

Faceti intai cunostinta cu Ema:

 E un bebelus jucaus, cu corp din velur de bumbac, roz deschis, si par pufos de mohair, care tocmai ce s-a trezit din patutul ei moale si caldut...

"Hai sa ne prefacem ca e frig, Ema! Uite ce babuta te-am facut..."
 "Vaai, iar ti-ai dezvelit coditele! O sa racesti!"

"Uite ce rochita ti-a facut mami...Stai cuminte, s ate imbrac! Baga manuta pe aici...ufff, ce greu e cu bebelusii astia..." (pufaie Daria din cand in cand). "Dar sa stii ca doar te probez acum, nu ai voie sa ramai imbracata, rochita e doar pentru Craciun. Pana atunci, o sa te tin infasata!" (Ema, nu cred ca mai ai drept la replica, ramai in scutecel inca o luna...:))


 Mie imi placea mai mult de Ema ca bebelus, in velur roz si infasata in scutecele. Dariei ii place de ea ca domisoara cu rochita "Mami, nu mai arata ca un bebe, arata ca o fetita de 3 ani!" a exclamat ea incantata (dar asta nu i-a schimbat hotararea de a ii da bietei Ema rochita cea noua doar la Craciun...iar eu am primit cu aceasta ocazie un nou proiect; repede-repede sa fac un umeras, pe care sa pastram rochita Emei, langa rochitele Dariei...)

1 comment:

  1. Sa stii ca are dreptate Daria, asa arata, ca o fetita de 3 ani.

    ReplyDelete

Lara and her tiny friends

Meet Lara and her two tiny friends. They are ready to go into a new adventure, to travel far away in order to arrive to their new home. ...