Tuesday, January 8, 2013

Printesa Maia, din Castelul de Nicaieri

A fost o data ca niciodata, ca daca n-ar fi, nu s-ar povesti...
A fost o data o printesa, pe numele ei Maia. Era blonda ca spicul graului, cu ochii albastrii ca cerul, si vesnic zambitoare. Buna ca painea calda, iubitoare cu animalele, ce mai, o printesa ca-n povesti.

Maia locuia intr-un castel batran ca si timpul, cu ziduri innegrite de vreme. Turle inca semete se ridicau vesele spre cer, iar balamalele portii masive scartaiau prietenos cand primeau drumetii osteniti. Pasarele ciripeau in copacii din curtea castelului, piticii ingrijeau gradina, si o ursoaica gatea cele mai bune bucate, pentru micuta printesa, in timp ce aceasta se juca de-a v-ati ascunselea cu ursuletii pe-afara.








Dupa o runda de joaca extenuanta, Maia si ursuletii intrara in castel, unde ursoaica ii ospata regeste, apoi se indreptara spre patuturi. Erau tare, tare osteniti, si patuturile erau atat de imbietoare...




Sa ne descaltam...


...si sa ne dam rochita jos, ca sa n-o sifonam...



In pijamale, si tusti in pat!

Oare cine ne spune azi o poveste? Aaaa, uite-l pe Tata Urs, cu carticica la subtioara....sa inchidem ochii si sa-l ascultam.

Sssst! ..incepe povestea...



PS: Maia este o papusa tip Waldorf, de 35 de cm. Croita din tricot de bumbac special, umpluta cu lana curata de oi si cusuta manual, cu ochii si gurita brodate, si cu structura parului ca cea umana, pentru a putea fi pieptanat si coafat oricum. Este imbracata intr-o rochita dim bumbac imprimat, are pantalonasi pe ea, botosei si un sal crosetat.

Maia isi cauta o casa noua si o mamica iubitoare.
Pret: 100 RON

2 comments:

  1. Vaaaaai au si buric! sunt super papusile acestea...super super super!

    ReplyDelete
  2. Da, au si buricut, altfel nu se putea :)
    Ma bucur ca iti plac!

    ReplyDelete

Lara and her tiny friends

Meet Lara and her two tiny friends. They are ready to go into a new adventure, to travel far away in order to arrive to their new home. ...