Wednesday, July 31, 2013

Un nou Mei-Tai

Repede-repede, sa va arat inca un Mei-Tai pentru papusi.

Este usor modificat fata de primul tipar, cel de aici; are baza mai ingusta, pentru a putea fi purtate si papusile "domnisoare", cele care nu au picioarele departate, ca bebelusii.

Cum ar fi Maia. Sau Lena. Sau Mia.

Soooo....the Mei-Tai:

Bumbac imprimat, de designer (trebuia sa ma laud, nu? - multumesc Fabrix pentru aceste minunatii), bretele late, pentru a se lega usor si a fi comod.

Mei-Tai-ul a plecat catre o mica domnisorica, care abia asteapta sa-si poarte papusile peste tot.

Pana data viitoare, va las cu un sfat: incurajati-va micutele printese sa-si poarte cu drag papusile, caci acest comportament va sta la baza celui de a-si purta cu drag copiii!


2 comments:

  1. Toate le faci profi, sper ca in curand sa ai un magazin urias de jucarii. Tot ce faci arata superb si ingrijit si are o poveste:)

    ReplyDelete
  2. Multumesc pentru cuvintele miununate, m-ai uns pe suflet :)
    Imi place sa visez, si imi place sa cos...candva in ultimul an am constatat ca aceste doua aiureli se potrivesc :). Ca de obicei, timpul este limitat (cine are timp, sa-mi imprumute si mie...), dar vibreaza ceva im mine cand cos o jucarie, si mi-am propus sa fur constant crampeie de timp pentru acest lucru. Magazinul...eee, ce vis frumos imi urezi! Multumesc, zana buna :)

    ReplyDelete

Lara and her tiny friends

Meet Lara and her two tiny friends. They are ready to go into a new adventure, to travel far away in order to arrive to their new home. ...