Saturday, July 27, 2013

Vasilica si Ciupercutele Pupacioase se pregatesc de zbor

A venit vremea plecarii, Vasilica va zbura catre noua lui partenera de joaca, insotit de Ciupercutele Pupacioase, si de alte cateva jucarii.
Toti sunt entuziasmati, abia asteapta sa se joace (m-au rugat si pe mine sa ma joc cu ei in cateva randuri, dar, deh…eu aveam treburi de mamica, si i-am refuzat…). Unde mai pui ca nu au zburat niciodata cu avionul, si acum exact asta vor face! Iupiiii, ce emotii!!!

Si totusi…Bebita-Ciuperca e cam speriata. Oare cum o fi sa zbori? Si cine a mai vazut ciuperci zburatoare? “Mami, mai bine mergem pe joooos…..”, se miorlaie ea. “In cat timp ajungem?”
“Pai, sa ma gandesc”, zambesta Mami-Ciperca. “La ce distanta e, in vreo suta de ani. Hai, iubito, nu te speria, e distractiv sa zbori cu avionul.”
“Promiti ca ma tii in brate?” Intreaba Bebita. Si, ca sa se asiguire, se lega imediat de mami, cu o panglica. “Hai sa stam lipite una de alta, vrei?” mai zise ea.


“Sau…” si o alta idee ii trecu prin palariuta. Imediat sari in traistuta lui Vasilica. “Ufff, nu incap in traista ta! Si ceva ma incomodeaza la tulpina…”


Cand colo, ce sa vezi? In traistuta, Vasilica isi luase comoara, sa i-o arate noii lui prietene. Cateva pietricele si o ghinda, foarte secrete si importante. Ciupercile Pupacioase au fost puse sa promita ca nu vor dezvalui secretul…




In final, Bebita-Ciuperca se linisti, si sari impreuna cu mamica ei intr-o frumoasa hartie rosie. Vasilica iosi stranse comoara si o puse bine in traistura, si pornira cu totii in calatoria minunata spre noua lor casa.



Cum au ajuns? Va povestesc data viitoare…

No comments:

Post a Comment

Lara and her tiny friends

Meet Lara and her two tiny friends. They are ready to go into a new adventure, to travel far away in order to arrive to their new home. ...