Thursday, October 2, 2014

5 motive pentru care un Doudou este perfect pentru bebelusul meu- si al tau

Doudou este denumirea frantuzeasca a unei jucarii pentru bebelusi, cusuta din materiale naturale, cu capul structurat (sub forma de bebelus, iepuras, ursulet sau alte animalute) si corpul plan, ca o paturica in miniatura.


Un Doudou este recomandat bebelusilor de cand devin interesati de jucarii (4-6 luni), si pana cand trec la jucarii mai complexe (de multe ori si copiii de peste 1 an se mai joaca cu Doudou-ul lor).


De ce este un Doudou perfect pentru bebelusi? Iata mai jos doar 5 motive:

-este sigur: fiind cusut din materiale naturale, nu contine acel "cocktail" de chimicale din jucariile de plastic. Cand bebelusul il "gusta" pe Doudou, scapa de gustul de plastic :)

-este potrivit pentru manutele lui - are exact dimensiunile perfecte pentru a fi prins, sucit si rasucit in mainile lui bebe

-este cald si moale - nu rece si tare, ca majoritatea jucariilor de plastic. Testati si voi confortul oferit de o jucarie moale si naturala: cu ochii inchisi, luati in mana, pipaiti, mirositi si gustati o jucarie textila, cusuta din materiale naturale, apoi repetati aceleasi operatiuni cu o jucarie de plastic (poate fi plastic moale, ca ratustele de baie, sau plastic tare, ca zornaitoarele). Cele doua experiente sunt total diferite, va veti edifica singuri.

-avand capul umplut cu lana, preia mirosul familiar al bebelusului si casei. Un miros familiar este reconfortant si pentru adulti, cu atat mai mult pentru bebelusi.

-este frumos - asta este o opinie subiectiva, dar nu m-am putut abtine :). Din punctul meu de vedere orice jucarie naturala este mai frumoasa decat una de plastic - sa ma scuze papusile Barbie :).

Acestea sunt cateva dintre multele motive pentru care bebelusa mea, Timeea, se joaca cu un Doudou, si pentru care va recomand si voua sa le oferiti bebelusilor vostri unul. Joaca va deveni mult mai placuta...si pentru bebe, si pentru mami :)


No comments:

Post a Comment

Lara and her tiny friends

Meet Lara and her two tiny friends. They are ready to go into a new adventure, to travel far away in order to arrive to their new home. ...