Monday, July 1, 2013

Primul baietel din hora...o comanda foarte speciala :)

De ceva timp lucrez la o comanda foarte draga mie, pentru o fetita care iubeste tare mult papusile. A "adoptat" deja una dintre Papusile Dariei, care a devenit, se pare, surioara ei :), si acum alte cateva jucarii sunt pe cale sa porneasca spre ea...

Vreau neaparat sa va fac cunostinta cu una dintre acestea, pentru ca este o premiera intre Papusile Dariei...va rog sa faceti cunostinta cu Vasilica, primul baietel din hora!

Vasilica este numele cu care l-am botezat temporar, pentru ca nu pot lucra la o papusa (sau un papus, in acest caz :) fara sa ii dau un nume, fara sa o alint si sa vorbesc cu ea in timp ce o cos... Mamica lui adevarat ii va da ce nume va dori, dar pana atunci hai sa-l strigam asa, ce ziceti?

Deci, Vasilica!

Vasilica este aproape gata, mai are nevoie doar de cateva retusuri... si de niste botosei :). Este un nazdravan mereu pus pe sotii, si nu poate sta locului nici o clipa. Adora iile romanesti, brodate cu migala, desi se potrivesc ca nuca-n perete cu parul lui mereu ciufulit...si mai si pune din cand in cand dulceata de visine pe piept..."iarta-ma, mami, n-am vrut", zice el cu gura plina de dulceata, si mami il iarta, ca doar e  odorul ei...


 Chiar acum isi baga nasucul in oala de iaurt...mmmm, ce pofta imi este!" Mai e ceva iaurt pe-aici? Sau l-au mancat cele pisici...."


 Nu vad... e prea mare oala asta. Uffff!


Noroc ca apare mami, si ii toarna niste iaurt in cana, altfel cine stie ce patea nazdravanul nostru..cadea in oala cu iaurt! :)


Pofta buna!



3 comments:

  1. Vai Vasilica este un nazdravan Ce imi place cum dai atentie la detalii, ce ie frumoasa i-ai facut lui Vasilica, si ce dragalas este!!! Fiecare papusa a ta este mai expresiva, ar eo poveste mai minunata decat anterioara. Bravo! Sunt cele mai frumoase papusi pe care le-am vazut eu.

    ReplyDelete
  2. Anca, cuvintele tale inseamna enorm pentru mine, ma bucur ca ceea ce pun eu in papusi (putin sufletel, adica) se simte si in exterior :).

    Multumesc tare mult!

    ReplyDelete
  3. Loriana, ce buna esti tu ca ii pui si nume, normal ca-l va chema Vasilica si la noi, abia il asteapta Iulia.

    ReplyDelete

Lara and her tiny friends

Meet Lara and her two tiny friends. They are ready to go into a new adventure, to travel far away in order to arrive to their new home. ...