Monday, January 19, 2015

DIY - O Lalaloopsy naturala, pentru fetita ta!

Nu stiu daca fetitele voastre au fost sau sunt innebunite dupa Lalaloopsy, dar stiu ca a mea da! Isi calcula banii din pusculita, vroia sa le cumpere pe toate, ce mai, a fost un fenomen care a durat destul de mult, si care s-a soldat cu doua Lalaloopsy tronand in mijlocul papusilor noastre naturale :)

Dar dupa cateva zile de joaca, Daria mi-a marturisit: "Mami, tot imi plac Lalaloopsy-ile mele, dar...sunt cam tari :(!"... :)

In acel moment nu am gasit solutie la problema ei, dar solutia a aparut ceva mai tarziu: o Lalaloopsy naturala, moale, draguta, dar care are acelasi cap mare si ochisori veseli ca originala. Si asa impacam si capra si varza...

Daca si voi aveti sau ati avut aceeasi problema, va invit sa faceti ca mine; iata mai jos tiparul. Credeti-ma, nu este complicat :)

Merge cusuta din orice material de bumbac, poate fi chiar doc sau nanghin, si umpluta cu lana de oi. Ochisorii din nastruri, gurita se brodeaza usor, obrajorii crosetati. Si parul! Oh, parul  ei grozav, il faceti in ce culori doriti, cu sau fara codite, daca vedeti explicatiile din poza, o sa constatati ca e destul de simplu.Deci, ce ziceti? Incercati?
Sa imi spuneti cum a iesit :)

No comments:

Post a Comment

Wyatt, a brave little boy, exploring the woods

It's been a long time since I posted here- in my defence, my dolls were very demanding, they took turns with my daughters, to keep me bu...