Saturday, May 24, 2014

Concurs sau provocare?

Si concurs, si provocare. Mai precis, o provocare la concurs. O provocare frumoasa si pentru voi, si pentru mine....sa ii oferim copilului exact jucaria din imaginatia lui.


Pentru ca se apropie 1 Iunie, va provoc la un concurs mai neobisnuit: "Imagineaza-ti jucaria". Un concurs la care vor participa desenele copiilor vostri, cu jucariile din imaginatia lor, si al carui premiu este o jucarie naturala, identica cu cea desenata de micutii Picasso :)

Ce trebuie sa faceti:
1. Like si Share pozei de concurs
2. Un comentariu cu "particip"
3. Sa imi trimiteti un pm (sau mail, cum doriti) cu un desen de-al copilului vostru, in care a desenat o jucarie - oricat de ciudata ar fi, cu oricati ochi sau oricate picioare :).

Concursul se va desfasura in perioada 23 mai-1 iunie, iar castigatorul va fi anuntat in 4 iunie. Norocosul va primi o jucarie naturala, identica (pe cat posibil) cu cea desenata de el. Va fi un al doilea cadou de 1 iunie, neasteptat, si pentru ca soseste mai tarziu, si pentru ca va fi exact ceea ce a visat el intr-o frumoasa zi, in timp ce se juca cu creioanele pe hartie...

Deci...cine accepta provocarea?

No comments:

Post a Comment

Lara and her tiny friends

Meet Lara and her two tiny friends. They are ready to go into a new adventure, to travel far away in order to arrive to their new home. ...