Cum să comanzi o Păpușă

E un sentiment minunat cand vad ca tot mai multi parinti doresc sa le ofere copiilor papusi naturale, si sa ii indrume spre jocuri care le stimuleaza imaginatia, creativitatea si dragostea fata de natura, si le multumesc tuturor celor care horatasc sa se joace cu Papusile Dariei :)

Pentru a comanda o papusa imi puteti scrie pe mail, la papusile_dariei@yahoo.com, sau pe pagina de Facebook FB/Papusile Dariei. De asemenea puteti comanda direct pe pagina Papusi naturale a magazinului Moara de Lavanda: Papusi naturale- Moara de Lavanda

Desi fiecare papusa este unica si nu pot face o alta exact ca ea, pot coase cate o papusa asemanatoare, astfel incat, daca doriti ca papusa Dvs. sa semene cu una dintre creatiile mele anterioare, va rog sa imi specificati acest lucru. In caz contrar, va rog sa imi dati toate detaliile legate de preferintele Dvs. pentru papusa: culoarea parului si a ochilor, tipul de par dorit (din fire lungi sau din mohair pufos), eventual o tema anume a papusii (marinar, indianca, tarancuta, sau chiar fratior si surioara :)

Vom discuta posibilitatea de a va face o papusa exact asa cum doriti, precum si termenul de executie. Deoarece munca la fiecare  papusa este foarte laborioasa, si pentru ca eu am acasa si doua mandrute carora le dedic mult timp, termenul de executie a unei papusi este in mod normal de 2-3 saptamani, uneori si mai mult.


Daca doriti o alta jucarie naturala, va rog sa imi scrieti, si vedem impreuna ce putem crea, exact dura dorintele si visele Dvs.!

In prezent creez papusi la comanda, iar printre picaturi cos si papusi dupa inspiratia/ imaginatia mea. Aceste papusi pot fi cumparate pe loc-  sunt pentru urgente :) - cu totii stim cum e sa doresti in ultimul moment sa faci un cadou unic, special, minunat- si ce frustrare apare cand termenul de executie depaseste cu mult data fericitului eveniment.

Daca va intereseaza o papusa gata de livrare, va rog sa verificati ce papusi sunt disponibile pe pagina "Papusi naturale" din magazinul Moara de Lavanda: Moara de Lavanda- Papusi naturale

Va doresc multe momente minunate de joaca, alaturi de Papusile Dariei!
Spor la joaca!


No comments:

Post a Comment

Astazi sunt recunoscatoare...

...pentru fetitele mele, fara de care viata ar fi neviata... ...pentru soarele si cerul senin de astazi... ..pentru frunzele galbene s...